V og KrF krever at regjeringen i Norge må ta imot flykninger fra Morialeiren i Hellas.

Av

19 tidligere politikere, statsråder og samfunnstopper har satt i gang en aksjon for å presse regjeringen, kordinert av verdensdiplomaten Knut Vollebæk, etter initiativ av tidligere justisminister Odd Einar Dørum fra V.

Parlamentarisk leder i KrF, Hans Fredrik Grøvan, har det tydelig vondt for tiden og går nå ut og truer egen regjering: "Vi gir oss ikke før vi har fått gjennomslag!"

For en KrF-er er det å sitte i en  regjering som  har gitt seg selv den luksus i disse coronatider å si et foreløpig nei til å ta i mot migranter/flyktninger, trolig uforenlig med god nattesøvn og  et anstendig selvbilde. V-politikere kjenner det vel på samme måte. Tanken på å måtte si nei til en sjanse til å bruke enda noen hundre millioner på å bringe inn enda noen flyktninger/migranter, selv i disse tider, er nok ikke til å holde ut.

Hvem i regjeringen kan stå i mot en slik "ultimatumsgodhet" med nerver og selvbildet  i behold?

Denne "gjengen" kunne ikke valgt et bedre tidspunkt til å posere sin fremragende  godhet , og sin ditto manglende evne til å vise måtehold med sitt oppblåste  poseringsbehov og skattebetalernes penger i en tid da hundretusenvis av nordmenn er permitterte fra jobb og utsiktene for fremtiden neppe før har vært så dystre.

Disse menneskene vil nok  at folkets skattepenger skal være en utømmelig kilde hvor det meste  helst skal sendes ut  av landet til FN, EU og tilhørende mer eller mindre korrupte  globale organisasjoner, og dertil kalle det "human og bærekraftig politikk"  En "kristenplikt"er det visst også.

La oss kvitte oss med politikere som er forført av sin egen godhet. De tar ikke ansvar for konsekvenser, annet enn å pleie   sin egen hypermoral med nasjonens penger.

Vi forventer at de vil understøtte flyktningbarn og tilhørende familier  som de nå vil ta inn, med penger fra egen lomme i disse krisetider. Slik kan de gå foran med et godt  og frivillig kristent eksempel.

politikk
E-avisen er dessverre ikke tilgjengelig