Telenor - det statseide teleselskapet omfavner Pride og "skeive favoritter"i sin nylige reklame for "skeive" filmer. Og ettersom innlegget er undertegnet redaksjonen så er det nærliggende å tro at artikkelen deres har støtte i hele den såkalte redaksjonen. Telenor-redaksjonen.

Av

Det har de selvsagt rett til, og trolig ligger det også bak stuntet en underliggende frykt hos Telenor for å bli stemplet som lite progressive.

Og kanskje det verste av alt, å bli karakterisert som ukjærlige, fordomsfulle og homofobe om de ikke åpner alle dører for LHBT+ bevegelsen og deres støttespillere.

For slik er det dessverre blitt.

Støtter Telenor foreningen FRI`s radikale kjønnsideologi ?

Telenors overskrift "Happy Pride ! Her er folkets skeive favoritter"  er  manipulerende.

Først og fremst fordi det ikke finnes skeive filmer som er "folkefavoritter" i ordets vanlige forstand av begrepet.

Men Telenor, som er litt ditt og litt mitt, gjennom statens majoritetseierskap, er uansett begeistret.

https://www.telenor.no/privat/artikler/underholdning/aktuelt/film-serier/t-we-tipser-skeive-favoritter/?cid=p-prog_fix_pride_tv_allerOpens in new window ]

I møte med Telenors entusiasme og støtte til Pride, og deres oppfordringer om å se gamle og nye "skeive" filmer, er det naturlig å spørre seg om dette også innebærer at Telenor gir sin tilslutning til  Foreningen FRI`s samfunnsmessige og politiske agenda, ettersom det i praksis er FRI som står bak og som er pådriver for alle Pride arrangementer.

For, er det slik at Telenor egentlig, og bare litt uforpliktende, heier på "mangfoldet"i samfunnet, i likhet med mange andre, noe som selvsagt er legitimt, eller har de også tatt et bevisst skritt i inn det som mange oppfatter er et ansvarsløst og gjennomseksualisert samfunnssyn med radikal kjønnsideologi som fremste varemerke.

Overskriften, bildene og den tekstmessige begeistringen i Telenors "reklame" kan dessverre tyde på det siste.

Er det dette Telenor i praksis sier ja til ?

FRI fastholder retten til at to kvinner kan frata barn en far i tilfellet kunstig inseminasjon.

Ikke fordi far er uegnet, død, forsvunnet ,eller av andre grunner ikke kan være far, men bare fordi to kvinner på forhånd har besluttet at dette barnet ikke skal ha en far.

FRI argumenterer i praksis for at to menn (ved surrogati) skal ha retten til å frata barn en mor.

Ikke fordi mor er uegnet, død, forsvunnet ,eller av andre grunner ikke kan være mor, men bare fordi to menn på forhånd har besluttet at dette barnet ikke skal ha en mor.

FRI ønsker at det må bli mulig for barn å ha flere enn to juridiske foreldre.

FRI gir sin tilslutning til kvinner som ønsker å få utført tvillingabort.

I tillegg til dette foreligger det også rekke andre forslag på familie/kjønnsfeltet som er omstridt og uansvarlige.

At FRI`s agenda også inneholder saker og problemstillinger som mange kan stille seg bak, endrer ikke på organisasjonens radikale og foruroligende familie og kjønnspolitkk.

Alle FRI`s synspunkter er prinsippielt legitime ytringer, men mange er sterkt omdiskutert.

Derfor er det også naturlig å spørre seg om det er riktig av Telenor å engasjere seg i, eller gi sin tilslutning til politiske kontroversielle saker eller organisasjoner, som f,eks Foreningen FRI.

Jeg mener  nei og Telenor bør derfor avklare sitt forhold til Foreningen FRI og deres radikale samfunns og familiepolitikk.

FN`s barnekonvensjon.

"Gi barnekonvensjonen evig liv" skriver Telenor på sine hjemmesider.

Trolig fordi de mener at barnekonvensjonen er viktige for barn - både deres tilblivelse og oppvekst.

Men hva de (Telenor) egentlig mener er uklart, nå som de hyller "skeive" filmer og Pride og dermed i praksis også organisasjonen FRI.

https://www.telenor.no/om/samfunnsansvar/artikler/barnekonvensjonen/Opens in new window ]

Foreningen FRI er på sterk kollisjonskurs med viktige deler av FN`s barnekonvensjon, ratifisert av Norge, og på alle måter i strid med bred internasjonal forskning om hvilke oppvekstvilkår som er de beste for et barn.

Telenor har funnet det riktig å hylle både Pride og skeive filmer. Det er naturligvis deres privilegium og motivet er trolig det beste - nemlig et godt liv for flest mulig.

Men, om Telenor også implisitt i dette, i praksis, også gir uforbeholden støtte til foreningen FRI og deres radikale og urovekkende kjønnspolitikk, samt støtte og tilslutning til eksemplene ovenfor- så vil det være oppsiktsvekkende og trist.

Da er det heller ikke lenger troverdig at Telenor på sine hjemmesider hyller FN`s barnekonvensjon.

helsedoden
E-avisen er dessverre ikke tilgjengelig