Det var et trist skue å se politiets manglende evne til beskytte SIAN-aktivistenes lovlige ytringsforestilling mot islam i Bergen.

Av

Men likevel kunne det nok i verste fall ha endt med drap dersom politiet ikke hadde vært til stede. Det skjønner alle.

Noen muslimer, godt backet opp  av venstreekstreme , såkalte antirasister og andre voldskåte, gikk amok når selve Profeten ble verbalt angrepet av SIAN.

Forestillingen bekrefter det vi ser nå stort sett overalt i Vesten og særlig i USA - at særlig unge venstreradikale og islamister ikke evner å legge bånd på seg når de blir utfordret verbalt. Vi er etter hvert kommet i den situasjon at krenkelse av islam og muslimers tro uvegerlig kan føre til blodsutgytelse og det som verre er når noen tør å ytre seg sterkt kritisk og på lovlig måte mot islam, også her i Norge.

Uansett hvordan en ser på dette, våre partiledere på Stortinget, og våre avisredaksjoner, må snart manne seg opp til ta klart og ubetinget avstand fra den vold som motdemostrantene utviste mot en lovlig og fredelig demonstrasjon og forsvare ubetinget deres ytringsfrihet og politiets rett til å bruke motvold for å redde menneskeliv, slik vi så her.

Siden vi er på Verdidebatt, er det naturlig å også utfordre Vårt Land som etter det jeg kan se foreløpig ikke har noen mening om det som skjedde i Bergen. At en såkalt kristen avis , ikke ser seg i stand på lederplass ,raskt og kontant, å ta klar og uforbeholden avstand fra denne volden fra muslimer og antirasister mot en lovlig og fredelig demonstrasjon når VL ellers er raskt ute og promoterer egne lover mot såkalt hatprat for å verne minoriteter(muslimer), sier egentlig mer enn ord. Det er en skam.

Først og fremst går kritikken til vår statsminister som stort sett alltid er taus når nordmenn blir utsatt for vold når de ytrer seg mot islam, eller sakesløse mennesker blir banket opp eller ranet av kriminelle klanstyrte gjenger .Jeg tror, kanskje noe naivt, at den jevne nordmann , enn så lenge, forventer at loven er lik for alle, og at sinte muslimer og venstreradikale ikke kan ture frem som de vil, men at politi og rettsvesen får ubetinget støtte når de slår hardt ned på deres voldsforherligelse.

Politiet i Bergen er nå under kritikk for maktbruken som antagelig hindret at menneskeliv gikk tapt. Heldigvis forsvarer politiet seg og repliserer at vi i dag har fått norske politikere som undergraver politiets autoritet mer enn noen gang før. Resultatet er at politiets voldsmonopol utfordres av pøbelen , slik vi ser det overalt i V-Europa og i USA. Statsminister og justisminister må gå ut med klar støtte til politiet i Bergen, og ditto fordømmelse av motdemonstranters vold.  Hvis ikke bør de se seg etter noe annet å gjøre.

Et vagt håp er at også flere av pressens «kjendismuslimer» og imamer tør å ta offentlig avstand fra voldsbruk og raseri fra sine trosfeller slik vi kunne se det fra Bergen i går.

Men først og fremst ligger ansvaret for å sette skapet på plass når det gjelder slik oppførsel- hos vår tause statsminister. Men vi forventer noe mer enn hennes sedvanlige mantra- «vi må være greie med hverandre»

Her dreier det seg om våre demokratiske rettigheter og hvem som har voldsmonopol. Ikke først og fremst om de «slemme» i SIAN.

politikk
E-avisen er dessverre ikke tilgjengelig