Av

KRF, kristenmedias og det offisielle kristen-Norge tier om eller bortforklarer vold og overgrep mot etniske nordmenn. Det er mitt hovedinntrykk

I stedet bifaller de handlingsplan og særlover for muslimer som defineres som en utsatt gruppe. Slik øker polariseringen og motstand mot både islam og muslimer i store deler av befolkningen og hindrer selverkjennelse også fra det muslimske miljøet om at de selv og deres ideologi, kultur og religion kan ha noe skyld.

At kristne som ellers er aktive i samfunnsdebatt og kristenpolitikk  tier om eller ikke kan snakke mer sant om disse tingene, men mest relativiserer og gir vårt eget samfunn og etniske nordmenn generelt hovedansvaret for utviklingen, undergraver kristen etikk og moral i samfunnet:

Først å snakke sant om problemene.

Ellers blir vi om noen år som Sverige hvor utryggheten i samfunnet brer om seg. Eller som Frankrike, hvor presidenten, selveste Macron, nå setter foten ned overfor islamismen og truer med helt å fjerne religiøse symbol og særkrav i offentlig sektor og automatisk utvisning av kriminelle islamistiske voldsmenn. En erkjennelse av at det hele har gått for langt.

Kristne nevnt i min overskrift som ber den norske befolkningen og myndighetene  om mer nestekjærlighet, flere Moria-migranter og mindre fordommer og «rasisme», uten ellers å snakke sannferdig om problemene og konsekvensene for landet vårt, kan ikke etter min forstand hevde at de opptrer mer i tråd med Guds vilje/ kristen etikk og moral  anvendt på samfunnet enn de som mener at landet vårt må føre enn langt strengere innvandringspolitikk.

hev-stemmen
E-avisen er dessverre ikke tilgjengelig