De nye trosartiklene for mellommenneskelige forhold og samliv, er følgende: Jeg føler, ergo har jeg rett. Jeg føler, ergo kan jeg kreve. Jeg føler, ergo må motstandere knebles.

Av

Det er inderlig synd på barn og unge som må vokse opp med vranglæren som forkynnes nå. Jesus Kristus advarte om at det ville komme mange falske veiledere etter hvert. Særlig de siste tiårene har slike økt i antall også i Norge, i Den norske kirke, i mange frimenigheter og andre kirkelige fellesskap. Lederne opphøyer seg over Gud JHVH og Jesus Kristus ved å forkaste deler av Guds Ord. Dermed fornekter de Ordet, Kristus, Sannheten.

Eksempler på budskap fra de falske veilederne: Tro at flere av bøkene i Bibelen er oppdiktet, likeså undrene! Tro på teorier forskere har publisert, ikke på skapelsesåpenbaringen Moses fikk av Gud! Tro at kristne kan gå ut av og inn i samliv som det passer den enkelte! Tro at to av samme kjønn kan gifte seg! Tro at det er ok å ha sex før ekteskapet! Tro at Maria var et metoo-offer, og Jesus et resultat av en voldtekt! Tro at begjær etter penger og eiendom, er begjær etter Guds velsignelse! Tro at å avslutte ufødte barns liv er en menneskerettighet! Tro at man kan be til Maria og engler og tilbe helgener! Tro at Gud er kvinne! Tro at du er god nok uten den korsfestede Kristus!

Alminnelige argumenter: Vi har mer kunnskap nå, og skjønner mer enn de som levde på bibelsk tid ( - det vil si: de tror de vet mer om det uutgrunnelige universet og livet enn Skaperen selv). Vel, du kan tro på Gud som skaper, men troen på vitenskapelige teorier om Jordens alder osv., må du godta. Kvinnen må få bestemme over egen kropp. Når to av samme kjønn elsker hverandre, må det være rett at de får gifte seg. (!) Når noen blir skilt, må de da få lov til å gifte seg igjen, stakkars mennesker. Unge må prøve flere partnere for å se om de passer sammen. Kristne bør skikke seg som verden gjør (eksempler: delta i verdslige show, le av på-kanten-vitser osv.), slik at verden kan se dere har humor. Slik snakker de falske veilederne, tjenere av Løgnens far. De fleste av dem er sosiale og vennlige, tordner ikke ut sine doktriner, lokker med fløyelsstemme, men ofte med en underliggende trussel basert på den nye forståelsen av diskriminering. Mennesker som ikke kjenner Guds Ord og Ånd, blir lett forført. 

En del av de falske budskapene blir kalt menneskerettigheter. Her er veilederne samstemt med tidsåndens formidlere: mennesker med kortreist forstand, manglende innsikt i egen uvitenhet og lysten til et liv i nytelse, rikdom og selvhevdelse, har "tatt seg til rette" og formet teorier om samliv og seksualitet, om hva som gagner menneskene, om hva som er rett og galt osv. De nye trosartiklene for mellommenneskelige forhold og samliv, er følgende: Jeg føler, ergo har jeg rett. Jeg føler, ergo kan jeg kreve. Jeg føler, ergo må motstandere knebles.

Hvem barn og unge behøver i dag, er den ekte og uforfalskede Messias, den korsfestede og oppståtte, for oss kjent som Jesus Kristus. Han som kan tilgi synd, løse fra syndige bindinger, gi dem meningen med livet og bevare dem til et evig godt liv. Ja, barn og unge behøver sårt Han som er Veien, Sannheten og Livet - det uforanderlige Guds Ord (Hebr. 13:8). Kristus er Ordet og Lyset, men verden den gang Han kom, tok ikke imot Ham (Joh. 1). Det gjør heller ikke dagens mennesker. De vil leve i vantroens og syndens mørke, slik at de kan dyrke seg selv. Og når barn og unge ikke har gode veiledere, blir også de forført og berøvet det beste i livet.

Jesus Kristus advarte mot forførerne, de falske profetene, de falske messiasene (Matt. 24:24). Men i dagens forskrudde verden, der galt kalles rett og rett kalles galt, er det disse som blir hyllet. Kristne ledere og andre som forkynner hele Guds råd og vilje, blir kalt dømmende og dømmesyke - til og med rasister (! - mange er altså uvitende om hva en rasist er). Det tragiske og triste er at også Norge opplever - og vil komme til å oppleve - fatale følger av at myndigheter og andre - og ikke minst at så mange kristne menigheter, har snudd ryggen til Jesus Kristus, Guds Sønn.

Heller ikke dommen over forførerne er lystelig lesning: Evig pine sammen med Djevelen og hans engler. Ha, jeg tror ikke på dette, sier de fleste, men folks manglende tro gjør da sannelig ingen forskjell! - det som står igjen av alt Gud har sagt, vil bli oppfylt i tiden som kommer. Blant annet: Voldsomme katastrofer, Den nye jord og himmel skapt for Guds sanne menighet - og - et helvete ferdig for de vantro. Dette uteblir ikke på grunn av folks fornektelse; ingens mangel på tro kan fjerne hva Gud har bestemt. Undertegnede kan si at også du som leser dette, ikke finnes. Likevel finnes du. Tar du poenget?

Jesus Kristus formante sine første etterfølgere om å leve i våkenhet og bønn så de ikke skulle bli forført. Det er også hva vi, som av hjertet ønsker å følge Jesus Kristus i tro på alt Guds ord, Sannheten, må gjøre.

kirke
E-avisen er dessverre ikke tilgjengelig